12 iulie 2021

Courtney Love

Rian Cult revine cu piesa „Courtney Love”, o melodie inspirată din faimoasa poveste de cuplu din anii ’90, reinterpretată într-un basm modern în versuri. O fire rebelă, provocatoare și nonconformistă, Courtney Love, soția legendarului și regretatului artist Kurt Cobain, a fost catalogată de revista Rolling Stone ca fiind cea mai controversată prezență feminină din istoria rock-ului alternativ.



Noul single face parte de pe albumul de debut, „EXhibition of a Heartbreak”, pregătit de lansare în toamna 2021. „Courtney Love” este o piesă despre dependențele toxice prezente în relațiile nepotrivite, obsesii, drame și false aparențe, care conduc la autodistrugere. Piesa este inspirată din povestea faimoasă a cuplului Kurt Cobain și Courtney Love, care a atins în anii ’90 apogeul unui romantism autodistructiv.

Rian Cult spune:

Courtney Love este un personaj care a trăit toate dramele alături de Kurt Cobain, însă mesajul piesei face referire la toate persoanele toxice care te fac s-o iei razna și vor să pară cine nu sunt doar pentru aparențe.

EP-ul de debut al artistului, „EXhibition of a Heartbreak”, o călătorie muzicală despre procesul de vindecare al unei inimi frânte transpusă în artă. Artistul a făcut pace cu trecutul, însă nu înainte de a împărtăși cu restul lumii o parte din emoțiile resimțite.

Fiecare single de pe EP-ul „EXhibition of a Heartbreak” reprezintă un vernisaj al emoțiilor și trăirilor tânărului artist din ultima perioadă, reprezentat vizual printr-un editorial realizat de fotograful Valentin Bercea, la Centrul de Terapie prin Artă @atelieropendoors, și o colecție capsulă lansată în colaborare cu Ana Maria Mircea, creatoarea @im.not.an.artist.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook