29 aprilie 2010

70.000 de citate

Ce număr frumos! Este impresionant ce am făcut împreună. Şi multe mai urmează!

După cum sunt convins că au observat cei care vizitează regulat site-ul, în ultima vreme paginile cu cea mai mare vizibilitate au trecut prin modificări importante. Site-ul a devenit foarte cunoscut (180.000 de vizitatori unici în martie 2010, prima dată peste un milion de pagini prezentate într-o lună) şi pretenţiile cresc. Chiar dacă unei bune părţi dintre cei care participăm activ într-un fel sau altul ne place să vedem rapid ce s-a adăugat recent pe site, bun sau rău, trebuie să ţinem cont şi de cei care ne vizitează doar din când în când, atunci dorind momente de cât mai bună calitate.

Aşadar, acum paginile principale sunt alcătuite din mai multe rubrici, fiecare dintre acestea având diferite criterii, inclusiv de calitate. Rubricile scot la iveală conţinut foarte interesant. Desigur, mai pot fi şi scăpări, dar oricine le poate corecta prin vot. De fapt, creşterea numărului de voturi ne va permite să ridicăm şi mai mult nivelul calitativ al acestor pagini. Procesul de rafinare a conceptului va continua şi chiar sunteţi invitaţi să propuneţi rubrici noi. Practic, primele pagini cu care intră în contact vizitatorul se prezintă asemeni unei reviste virtuale. Este un efort care nu e vizibil (de exemplu, solicitarea acestor pagini asupra serverului este de 20 ori mai mare decât o simplă listă de noutăţi), să sperăm că merită.

În special pentru cei care stăm cu ochii pe ce se întâmplă, a reapărut lista Adăugate recent – cea care include tot. Fără aceasta verificarea devenea o treabă prea dificilă.

Ce urmează? Ca de obicei, multe sunt în plan. Important e ca adăugarea şi votarea să continue cel puţin în acelaşi ritm, iar dezvoltarea va merge mai departe.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

One thought on "70.000 de citate"

  1. Alexandru Uvra spune:

    Ca participant activ la dezvoltarea acestui site va urez la multi ani si la cat mai multe citate! Ne vedem vara asta la o bere pe care sa scrie 100.000? :) Bravo Citatepedia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook