3 ianuarie 2012

Bilanţul anului 2011

Anul 2011 a fost unul foarte bun pentru Citatepedia. Păstrând aproape acelaşi ritm de evoluţie, audienţa a crescut cu 40-45%, ceea ce face ca proiectul să fie unul dintre cele mai accesate în domeniul cultural-literar. În noiembrie 2011 s-au înregistrat peste 315.000 de vizitatori unici, o performanţă la care cele mai multe site-uri culturale româneşti nici nu visează. Şi cum evoluţia continuă, noul an se anunţă foarte interesant.

Baza de date a crescut cu peste 25.000 de înregistrări în română, principalii participanţi fiind Gheorghe Culicovschi, Simona Enache, Dan Costinaş, Girel Barbu şi Veronica Şerbănoiu. Se cuvin însă mulţumiri tuturor celor care au participat, chiar şi cu un simplu citat. Nu ezitaţi să adăugaţi ce vă place, facem treabă bună împreună!

Numărul voturilor a crescut cu peste 60.000, într-o creştere simţitoare faţă de anul precedent. Cu cât lucrurile evoluează, un număr mare de voturi este din ce în ce mai important. Numărul comentariilor a trecut de 25.000.

Subiectele au fost cel mai mult dezvoltate, devenind al treilea punct de atracţie, după secţiunile autorilor şi căutare. Numărul subiectelor a trecut de 1300, iar gruparea tematică a conţinutului bazei de date continuă, urmând a fi adăugate şi alte facilităţi.

Partea internaţională a proiectului a început să se mişte, în special prin contribuţia realizată de Simona Enache, Dan Costinaş şi Veronica Şerbănoiu. Activitatea lor a impulsionat şi dezvoltarea funcţionalităţii pentru mai multe limbi, secţiunile respective prinzând formă foarte frumos. Găzduirea pentru Citatepedia.com (partea în limba engleză) s-a mutat în Statele Unite, un pas important pentru dezvoltarea internaţională a proiectului.

Per total, Citatepedia se apropie de 250.000 de citate în peste 30 de limbi, cu o creştere de circa 40.000 în anul 2011.

Ce urmează? Mai multe decât credeţi! Sunt mai multe noutăţi în pregătire, care vor fi anunţate în curând. Staţi prin preajmă, o să vă placă! Oricum vă aşteptăm în fiecare zi, pentru că la Citatepedia este întotdeauna ceva interesant de citit, chiar şi în doar 5 minute libere. La mulţi ani tuturor!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 12 voturi
Încarc...

One thought on "Bilanţul anului 2011"

  1. Girel Barbu spune:

    La mulţi şi fericiţi ani, domnule Lucian VELEA şi la cât mai multe citate de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook