30 august 2013

148.000 de citate în română şi 290.000 în toate limbile

În pragul toamnei, mai punctăm nişte numere rotunde. În primul rând, contorul de la Citatepedia.ro a trecut de 148.000 şi creşte repejor. Principalul motor în ultima lună a fost Cornelia Georgescu, care a adăugat două mii de înregistrări de la 58 de autori (chiar mai multe, dar o parte au fost respinse). Oricum, nu sunt mulţi care să petreacă în fiecare zi timp de ordinul orelor pe Citatepedia, aşa că iată un mare fan!

În toate limbile, s-au depăşit 290.000 de înregistrări, un număr impresionant. În ultima vreme, principalul participant pe partea internaţională este Dan Costinaş, un mare iubitor al diversităţii lingvistice.

Eva Bedo s-a oferit ca moderatoare pentru secţiunea în limba maghiară şi sperăm ca astfel să o dinamizăm, mai ales că sunt atât de mulţi vorbitori chiar şi în România. Deja secţiunea a căpătat mai multe facilităţi şi urmează o revizuire a materialui existent.

Lucrurile merg înainte şi sunt încă multe de făcut. La mai mare!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 10 voturi
Încarc...

One thought on "148.000 de citate în română şi 290.000 în toate limbile"

  1. Dan Costinaş spune:

    „Marele iubitor al diversităţii lingvistice” vă urează, tuturor, La mulţi ani! de ziua Limbii Române.
    :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook