21 noiembrie 2013

154.000 de citate

Iarna bate la uşă, dar Citatepedia merge alert înainte. Principalul motor din ultima vreme este Cornelia Georgescu, a cărei participare este din ce în ce mai bună.

Cu ceva vreme în urmă, mi-a ieşit în cale, întâmplător, o recenzie a principalelor site-uri româneşti cu citate. Articolul era realizat destul de superficial, dar fiind în domeniu, am zis că merită să-l citesc. Desigur, Citatepedia era printre site-urile luate în discuţie, iar printre minusuri era şi numărul considerat mic de admiratori pe Facebook. Personal, nu sunt un utilizator de Facebook în mod curent şi, deşi înţeleg de ce mulţi îl folosesc, nu mi-se pare buricul internetului. Totuşi, chestiunea mi-a stârnit curiozitatea, aşa că am zis să verific cum stau lucrurile. Modulul pentru Facebook se găsea doar pe câteva pagini ale site-ului principal şi pe paginile din secţiunea blog; i-am extins prezenţa pe circa jumătate dintre paginile site-ului. Rezultatul este că, într-o lună, numărul celor care au devenit fani pe Facebook a crescut cu o mie şi tot creşte! Prin urmare, era doar o problemă de vizibilitate. Iar dacă tot am intrat în horă mai cu foc, poate vom acorda mai multă atenţie reţelelor sociale. Cu cât vă alăturaţi mai mulţi pe Facebook şi Twitter, cu atât va fi mai interesant să apară facilităţi special pentru voi!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook