15 februarie 2017

237.000 de citate

Citatepedia.ro creşte în continuare. Ceea ce, desigur, ne bucură.

Creşterea aduce însă şi provocări. De exemplu, creşte şi probabilitatea de a scăpa greşeli, duplicate sau variante de traducere, inexactităţi etc.

Ne „luptăm” zilnic cu astfel de lucruri – atât manual, cât şi prin anumite facilităţi de prevenţie. Deoarece am observat alte câteva posibilităţi care să mai reducă problemele, am făcut o revizuire a tuturor formularelor.

Cu această ocazie, am realizat următoarele îmbunătăţiri:

  • Câmpurile au fost dimensionate pe vertical mai sugestiv, pentru a fi mai clar ce se aşteaptă a fi completat. Astfel se observă mai uşor şi dacă a fost selectat un alt formular decât cel necesar.
  • Unele câmpuri sunt limitate în lungime. De exemplu, un aforism sau un haiku nu pot fi oricât de lungi. Astfel evităm şi introducerea mai multor creaţii în acelaşi formular.
  • Mai multe câmpuri au devenit obligatorii. De exemplu, pentru aforism este obligatorie completarea autorului.
  • Dacă nu se completează un câmp obligatoriu, browser-ul atenţionează imediat, fără a fi necesar un răspuns de la server.
SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook