29 martie 2011

91.000 de citate

Cu o mică întârziere, mai punctăm o mie. Au fost câteva mici turbulenţe, cauzate de refacerea majoră a interfeţei pe Citatepedia.ro (chiar mai multe modificări decât se observă), dar şi mai multe ştergeri decât de obicei (în special duplicate din urmă).

Salut cu această ocazie importanta participare nevăzută a celor care semnalează duplicate şi greşeli de redactare sau de altă natură. Volumul de informaţii din baza de date este uriaş şi doar printr-un efort colectiv putem asigura acurateţea.

La efortul de creştere a acurateţei contribuie şi traducerile, care uneori relevă inexactităţi sau atribuiri eronate. Unele astfel de probleme au rădăcini vechi, sunt propagate internaţional şi necesită studiu pentru a le pune în ordine. Totuşi, modul în care evoluează Citatepedia, prin informaţiile multilingve pe care le adună, ne conduce spre o colecţie de cea mai bună calitate.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook