20 ianuarie 2010

64.000 de citate

Revenind la ritmul obişnuit, Citatepedia.ro mai creşte cu o mie de citate. De fapt, nu este atât despre nişte bucăţele de text „decupate”, cât despre idei. Site-ul este o colecţie de zeci de mii de idei, mai mult sau mai puţin diferite, mai mult sau mai puţin bune. Ideile sunt însă materia primă a progresului. Fie că eşti de acord sau nu cu o idee, te împinge să gândeşti. Iar toţi cei care adaugă citate, alimentează zilnic acest proces. Astfel, facem câte un pas pentru ca lumea din jurul nostru să evolueze. Iar dacă ţinem cont de numărul tot mai mare de cititori pe care îl are site-ul, sunt paşi din ce în ce mai semnificativi.

În ultimele luni, se observă o accelerare treptată şi relevantă a numărului de voturi acordate, ceea ce ne bucură. După cum am mai spus în trecut, cu cât se adună un număr mai mare de voturi, cu atât decantarea calitativă este mai bună şi putem veni cu facilităţi suplimentare, care să scoată mai mult în evidenţă ce este mai interesant (aşa cum unele modificări recente o demonstrează). Mai sunt încă necesare multe voturi până când să ajungem la o situaţie foarte bună, dar lucrările se mişcă bine şi din acest punct de vedere.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook