28 mai 2012

117.000 de citate şi lider de audienţă

În prag de vară, mai marcăm o mie de citate, acumulate în 3 săptămâni.

Conform statisticilor, Citatepedia este lider de audienţă în domeniul cultural-literar din toate punctele de vedere. În plus, este şi cel mai influent site de profil, fiind un „tractor cultural”, ca să folosesc o formulare glumeaţă.

Prin parteneriat cu câteva edituri şi librării online, am introdus un sistem de recomandare a cărţilor din care fac parte citatele citite sau a altor cărţi ale respectivului autor, la preţurile cele mai mici, reducerile putând ajunge până la 50%! Sperăm ca astfel să încurajăm şi mai mult lectura, ajutându-i în acelaşi timp pe cititori să cheltuiască mai puţin pentru cărţile care le trezesc interesul.

În acest moment, Citatepedia este în concurenţă cu sine însuşi. Şi chiar dacă vara va domoli puţin lucrurile, creşterea relativă sperăm să continue. De acum este tot mai dificil să vorbim despre previziuni, deoarece ne apropiem de un presupus plafon. Dar, desigur, putem merge şi „where no man has gone before”!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook