31 decembrie 2008

La finalul lui 2008

Anul 2008 a fost unul foarte bogat pentru Citatepedia. Numărul de citate a crescut cu aproximativ 13000, adică mai mult cu 50% faţă de ceea ce exista, şi tot cu 50% mai mult ca ritm de adăugare faţă de anul precedent. Şi numărul vizitatorilor a crescut cu aproape 50%, dar cel mai îmbucurător este faptul că a crescut numărul celor care vizitează regulat site-ul. Mulţumiri tuturor, în primul rând celor care participă activ!

În 2008, Citatepedia s-a dezvoltat mai mult ca niciodată. Au apărut atâtea facilităţi noi, încât este dificil de realizat un rezumat cuprinzător. Cele mai importante sunt probabil cele pentru comentarii şi voturi, care deşi au ridicat unele dificultăţi, au fost aduse la un nivel care asigură o utilizare extrem de uşoară, protejând totodată împotriva abuzurilor (de la spam până la obscenităţi). Tot pentru a permite discuţii între utilizatori, a fost adăugat şi Forumul. Au apărut mai multe secţiuni noi, ceea ce a condus, în combinaţie cu alte facilităţi, la o mai bună organizare a marii cantităţi de informaţii. Nu în ultimul rând, a apărut Citatepedia.com, primul pas pentru internaţionalizarea proiectului.

Pentru anul următor, obiectivele sunt orientate în special spre conţinut, dar sunt avute în vedere şi unele facilităţi noi.

La mulţi ani! Şi la cât mai multe vorbe deştepte şi frumoase!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "La finalul lui 2008"

  1. Simona spune:

    Felicitări domnule Lucian Velea!

    Îmi place foarte mult site-ul Dvs.
    este amplu şi complex.

    Succes!

    La mulţi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook