1 ianuarie 2008

La finalul lui 2007

Anul 2007 a adus multe lucruri bune pentru Citatepedia. Numărul de citate a crescut cu aproximativ 9000, aspectul a fost radical îmbunătăţit şi au fost adăugate multe facilităţi noi. Site-ul are din acest an un blog şi o bibliotecă virtuală. Rezultatul este o creştere de 4 ori a numărului de vizitatori faţă de anul precedent, ceea ce a condus Citatepedia printre cele mai bune site-uri culturale româneşti!

Pentru 2008, sperăm să oferim considerabil mai mult. Unele facilităţi sunt aproape gata, altele sunt doar în plan, dar cu răbdare şi perseverenţă, toate vor prinde viaţă.

Mulţumiri tuturor celor care colaborează la acest site, ca şi celor care îl vizitează. Vă dorim tuturor mult bine în noul an, iubire şi inspiraţie!

La mulţi ani!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

5 thoughts on "La finalul lui 2007"

 1. violeta stika spune:

  si eu va multumesc pentru situl acesta si ca o intamplare simpla a facut sa dau de voi.
  un an cat mai bogat
  LA MULTI ANI!

 2. Andreea T. spune:

  La multi ani!
  Citatepedia unul din cele mai frumoase siteuri romanesti de cultura!

 3. Diana spune:

  LA MULTI ANI CITATEPEDIA! Mult succes in 2008! Sunteti un site foarte bun de cultura care ofera o diversitate de informatii de informatii din diferite domenii.

 4. mirela nicoleta spune:

  Mult bine sa se intoarca si voua, celor ce munciti frumos pentru ca alese cuvinte reunite in randuri de profunda cultura sa aduca o farama de frumos in viata fiecarui om care isi dedica timp citirii randurilor asezate din daruire aici!
  Urcus lin in lumea atat de frumoasa a cuvintelor, inspiratie, perseverenta si putere, multa putere de munca!!!
  Iar cititorilor un an nou in care visele sa devina dorinte iar dorintele sa sa isi gaseasca infaptuirea in tot ce-i frumos!

 5. Monica Trif spune:

  La Multi Ani Citatepedia! An nou fericit! Fie ca anul acesta sa fie plin de succese pt citatepedia.
  Multumim celui care ne gazduieste si speram ca si anul 2009 sa ne gaseasca impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook