23 iulie 2007

Puţină reorganizare şi facilităţi noi

Câteva pagini ale Citatepedia au fost puţin rearanjate, în special prima pagină, în ideea de a urmări mai uşor noutăţile. Folosind comenzile Mai multe citate adăugate recent, Mai multe epigrame adăugate recent şi Mai multe poezii adăugate recent, se pot vedea liste mai lungi, paginate, astfel încât cei care nu vor să piardă nimic din ce se adaugă pe site, pot urmări uşor noutăţile (înainte puteau fi văzute doar ultimele 20).

Pe blog, fiecare participant are de acum un sub-blog cu tot ce a publicat. Deocamdată, aceste sub-bloguri se apelează făcând clic pe numele din partea de jos a fiecărui articol, dar sunt avute în vedere şi alte posibilităţi pentru viitor. Pentru colaboratorii constanţi, la cerere, se creează o adresă de forma nume.citatepedia.ro , iar la paginile corespunzătoare pot fi adăugate informaţii despre sine, fotografie, linkuri către anumite site-uri etc. Sperăm ca numărul participanţilor la blog să crească şi împreună să facem o treabă frumoasă, un punct de referinţă, aşa cum s-a întâmplat şi cu restul site-ului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook