16 aprilie 2009

Secţiuni noi şi alte noutăţi

Citatepedia include un volum foarte mare de informaţii, în continuă expansiune, motiv pentru care organizarea este foarte importantă. Ca urmare, noi secţiuni sunt adăugate, iar cele existente sunt optimizate.

Secţiunile tipice cu umor sunt grupate de acum la Umor. Acest centru tematic, similar cu Versuri, face organizarea mai clară şi permite adăugarea de facilităţi şi secţiuni specifice.

Parodiile s-au desprins din Poezii în noua secţiune Parodii. Nu sunt foarte multe, dar probabil se vor mai aduna în timp.

Monostihurile sunt creaţii poetice cu un singur vers. Dat fiind faptul că au fost adăugate mai multe pe Citatepedia, le-am creat secţiunea Monostihuri. S-ar putea argumenta că şi un aforism cu o exprimare mai deosebită poate fi considerat monostih. De aceea, vom considera monostih doar versul care are şi titlu. Chiar mai mult, cel puţin deocamdată, titlul trebuie să rimeze cu versul.

Coloana din dreapta a fost refăcută într-o mare măsură, pentru a avea cât mai multă legătură cu restul paginii respective. Astfel, utilizatorii au acces mai uşor la informaţii care au o probabilitate mai mare să îi intereseze.

Acest proces de extindere şi contextualizare va continua, noi secţiuni şi facilităţi fiind în pregătire.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook