30 iunie 2009

Secţiuni noi

Am pus în practică trei secţiuni noi, a căror idee a apărut mai demult, în urma unor sugestii şi discuţii.

Pentru a aduce un plus de varietate la Umor, au fost adăugate secţiuni pentru Culmi şi pentru ceea ce am numit Întrebări şi răspunsuri – nu oricum, ci musai cu haz. Îmi amintesc că în adolescenţă am citit cu oarecare surprindere un articol despre culmi în perioada interbelică, când erau publicate destul de des prin almanahuri şi reviste, cam cum se întâmpla cu legile murphologice mai recent.

De asemenea, ca o continuare firească pentru Monostihuri şi Distihuri, am adăugat secţiunea Tristihuri. Este o formă rar întâlnită, dar ar fi păcat să nu fie bine clasificate atunci când apar. Ca o precizare, se mai foloseşte şi denumirea de „terţă”, dar am preferat „tristih” pentru coerenţă şi pentru a fi mai clară înrudirea cu „distih” şi „monostih”.

Mai sunt avute în vedere şi alte secţiuni, unele chiar mai complexe, dar despre fiecare când va veni momentul. Până atunci, dacă aveţi sugestii, sunt binevenite ca întotdeauna.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook