21 august 2008

Versuri şi muzică

În decursul timpului, pe Citatepedia au fost adăugate ca poezii şi unele cântece. La urma urmei, un cântec este o poezie cu anumite particularităţi. Pentru a se putea adăuga mai multe informaţii şi pentru o localizare mai uşoară, am realizat secţiunea Cântece. Evident, este vorba doar despre cântece cu versuri. Trebuie precizat şi că în această secţiune sunt admise doar versuri în limba română. Pot fi însă traduceri, cum se întâmplă, de exemplu, la ariile din opere şi operete. Pentru că da, toate genurile muzicale sunt binevenite.

Deschiderea acestei secţiuni are o semnificaţie mai largă. Cu această ocazie, Citatepedia devine un site mai deschis către muzică (cu accent pe versuri şi nume importante în domeniu), urmând să prezinte ştiri despre evenimente muzicale, iar discuţiile despre muzică fiind binevenite pe forum şi în comentarii.

Deoarece s-au adunat mai multe secţiuni referitoare la versuri (şi altele sunt în perspectivă), am realizat şi secţiunea Versuri, care devine punctul central al tuturor acestor secţiuni, atât pentru accesarea lor, cât şi pentru facilităţi comune.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Versuri şi muzică"

  1. mahok valeria spune:

    Dacă scopul acestui site este de promovare a culturii
    şi de găsire a noilor valori artistice,
    efortul celor împlicaţi este mai mult decât lăudabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook