14 aprilie 2022

What Came Before

Chase & Status a lansat piesa „Mixed Emotions” și anunță noul album „What Came Before”. Luna trecută, Chase & Status au revenit în lumina reflectoarelor dezvăluind single-urile lor puternice și pioniere, „When It Rains” ft. BackRoad Gee, cu un film cu Jack McMullen în rol principal, filmul cinematografic regizat de Hector Dockrill și smash-ul captivant „Don’t Be Afraid” ft. Takura.



Duo-ul face o adevărată declarație pentru anul următor, odată cu anunțul celui de-al șaselea album de studio al lor, „What Came Before”. Creată de Crown & Owls, opera de artă însoțitoare surprinde un moment live cu adevărat special și magnetic.

Vorbind despre concept, Crown & Owls afirmă:

Am vrut să realizăm o imagine care să surprindă constrângerea umană de a ne aduna într-o cameră întunecată și de a dansa și de a transpira. Ne-au interesat cu adevărat poveștile indivizilor din imagine – ce îi determină să vrea să fie în acea cameră? Întreaga campanie funcționează în sens invers din acel moment din fotografie – poveștile care se intersectează pe ringul de dans și sentimentul de libertate și eliberare pe care îl aduce individului.

Alături de anunțul albumului este și noul single „Mixed Emotions”, o doză euforică, care a aterizat alături de un videoclip incredibil, filmat în două jumătăți și regizat de Femi Ladi (Pa Salieu – „My Familie”).

Femi Ladi afirmă:

În nopțile de genul acesta, uneori vrei doar să fii nenorocit. Uneori muzica ne duce acolo, alteori drogurile și alcoolul, alteori este o combinație a tuturor celor 3. Videoclipul este p metaforă vizuală pentru încercarea de a ajunge la acea euforie. De fiecare dată când ia un cucui, o linie sau o pastilă, camera se apropie de ea. Cu cât se apropie de acel moment euforic, cu atât camera se apropie de ea. Până la sfârșit vreau ca publicul să aibă un sentiment inconfortabil și claustrofob, în ​​timp ce eroul nostru trece puțin peste limită, un sentiment pe care cei mai mulți dintre noi îl cunoaștem, dar nu îndrăznim să-l recunoaștem.

Pentru pionierii Chase și Status, povestea este ciclică – un proces constant de regenerare și rafinare care se completează. Tot ce a venit înainte, de la începutul lor până acum, i-a readus la esența lor.

Chase și Status sunt Will Kennard și Saul Milton, fiind una dintre cele mai de succes trupe britanice din ultimul deceniu. Albumul lor de debut „More Than A Lot” este certificat cu discul de aur și a fost urmat de cel de-al doilea album „No More Idols”, al doilea cel mai bine vândut album britanic al unei trupe britanice în anul lansării. După ce a depășit acum statutul de platină dublă, „No More Idols” a inclus single-ul din topul 5 din Marea Britanie „Blind Faith” cu Liam Bailey. „Brand New Machine” a debutat pe locul 2 în topurile albumelor și a generat două single-uri de top zece pentru trupă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook