11 noiembrie 2020

Transilvania Jazz Festival 2020 – online

Cea de-a 14-a aniversare a evenimentului „Transilvania Jazz Festival 2020” este una absolut specială, adaptată vremurilor fără precedent în istorie pe care le trăim care se desfășoară în perioada 13–14 noiembrie 2020. Tuturor ne lipsesc întâlnirile culturale de valoare, nemijlocite, de suflet, care lasă amintiri în memoria fiecărui spectator, dar și în cea colectivă, a comunitătii din care facem parte, fizic ori cultural. Nouă, organizatorilor, ca și dumneavoastră, ne este dor de jazz. Și, mai cu seamă, de Transilvania Jazz Festival!Dat fiind contextul social actual, am reunit toate forțele ca să putem împlini, în continuare misiunea, păstrând vie și împărtășind, ca de fiecare dată, cu dumneavoastră, muzica de jazz, simbol etern al libertății de expresie artistică. Pentru prima dată, Transilvania Jazz Festival se desfășoară exclusiv online.

Ne pune în față o experiență nouă, inedita, care are drept obiectiv să ne aducă încă o dată împreună, fie și din fața ecranelor. Prin intermediul canalelor de comunicare online ale festivalului – Youtube si Facebook – TJF 2020 aduce în casele și în inimile dumneavoastră muzicieni de excepție ai jazzul internațional contemporan, prin cele trei ore de live, difuzate în fiecare din serile de 13 și 14 noiembrie 2020.

Ediția online a festivalului reunește și aduce în atenția publicului artiști din Marea Britanie, Franța, Italia, Puerto Rico, Germania, Liban, Republica Moldova și România.

Evenimentul este prezentat, ca la câteva din edițiile anterioare desfășurate în sală, acum pe ecran, de cunoscutul profesor și muzicolog de jazz, Virgil Mihaiu.

Accesul la linkurile de stream este gratuit.

Programul TJF 2020 – online

Ediția online a Festivalului va găzdui șase proiecte ale unor artiști desăvârșiti:

Vineri, 13 noiembrie 2020, online stream pe canalele Yotube și Facebook ale Festivalului, începând cu ora 19:15:

  • KNOM (Alessandro Rossi & Gabriele Boggio Ferraris) (Italia)
  • Shekinah Rodz & Olivier Gatto (Puero Rico/Franța) prezintă ultimul lor proiect „Spiritual Warrior Orchestra”, care are premiera mondială duminică, 15 noiembrie 2020
  • Andrew McCormack (Marea Britanie)

Sâmbătă, 14 noiembrie 2020, online stream pe canalele Yotube și Facebook ale Festivalului, începând cu ora 19:15:

  • Arcuș Trio (Republica Moldova/România)
  • Tarek Yamani & Igor Spallati (Liban/Italia/Germania)
  • Christian Pabst (Germania)

Artiștii invitați ai ediției a 14-a sunt nume consacrate pe scena jazzului contemporan internațional și oferă publicului șansa de a petrece două seri cu muzică de calitate.

Mai multe informații pot fi accesate online.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook