4 august 2020

Scurtă istorie a creației. Știința și căutarea originii vieții

​Întâlnirile Humanitas online&live continuă în lunile care urmează cu o serie specială, Zoom pe știință/Știința pe zoom. Joi, 6 august 2020, la ora 19:00, la primul eveniment din serie, Bill Mesler și H. James Cleaves II, autorii cărții „Scurtă istorie a creației. Știința și căutarea originii vieții„, au o discuție cu Doru Căstăian despre teoriile și descoperirile unor mari filozofi, filozofi ai naturii și cercetători legate de apariția vieții, poate cea mai provocatoare și importantă enigmă pe care știința încearcă să o rezolve. Este o poveste a evoluției gândirii științifice care include atmosfera epocilor pe care le parcurge, schimbările politice importante și efectele lor sau dezvoltarea neașteptată a unor domenii de cercetare care au adus contribuții spectaculoase.



În cadrul acestei serii Zoom pe știință/Știința pe zoom celor interesați li se propun dialoguri online cu cercetători americani, francezi sau englezi din mai multe domenii și jurnaliști de știință, autori ai cărților publicate recent în colecția Știință a Editurii Humanitas.

Evenimentul este difuzat live pe pagina de Facebook a Editurii Humanitas. Înregistrările video și audio sunt ulterior disponibile pe canalele Youtube Humanitas și Soundcloud Humanitas.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook