2 noiembrie 2021

Then I Will Be Happy

Glaive și Ericdoa au lansat primul proiect colabrativ, „Then I Will Be Happy”, material care conține piesele „Cloak n Dagger” și „F*** This Town”. „Then I Will Be Happy” a fost realizat în 2020 și a fost înregistrat în studio, dar și într-un dormitor de pe Airbnb.Glaive a declarat că este fericit pentru că a găsit un colaborator pentru acest EP, dar mai ales un prieten. Noul proiect a fost ceva nou pentru Eric, deoarece a întâlnit persoane noi și a vizitat locuri noi.

Ericdoa a crescut într-un orășel din Connecticut și a învățat singur să producă și să scrie muzică, fiind influențat de Rick James, Earth Wind & Fire și Teena Marie. Acesta a atras atenția în 2020, odată cu lansarea albumului „COA”, care a fost lăudat de Lyrical Lemonade și Pitchfork.

Glaive este un artist din Carolina de Nord. Acesta și-a început cariera odată cu venirea pandemiei, lansând prima piesă pe Soundcloud în aprilie 2020. Glaive a lansat două EP-uri, „Cypress Grove” și „All Dogs Go To Heaven”, acestea fiind lăudate de The FADER, The New York Times, Rolling Stone și New Yorker.

Cei 2 artiști pornesc într-un turneu în Statele Unite ale Americii pentru promovarea EP-ului. Duo-ul urmează să concerteze de 7 ori, în 6 locații diferite. Spectacolele din New York, Chicago și Los Angeles are sold-out.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook