18 noiembrie 2021

That’s How It Goes

Zoe Wees și 6LACK și-au unit forțele pentru a crea ceva emoționant în noul lor single „That’s How It Goes”. Mângâietoare, dar în același timp izbitoare, piesa aprofundează energiile pozitive și întunecate pe care le putem găsi în viața de zi cu zi. Fanii au șansa să asculte live noua piesă în timpul turneului din Europa a lui Zoe, care este programat să înceapă în martie 2022.Referitor la piesă și la colaborarea cu 6LACK, Zoe explică:

Mi-a placut mult să lucrez cu 6LACK. Știind că 6LACK a muncit din greu să ajungă cine este astăzi, m-a inspirat la un alt nivel. Felul în care el a apreciat întreaga echipă și noua noastră piesă este ceva înduioșător. El are unul dintre cele mai frumoase suflete.

6LACK a adăugat:

Sunt foarte bucuros să pot lucra cu oameni care vorbesc direct cu spiritul meu. Zoe Wees a creat un pod între lumea ei și a mea și „That’s How It Goes” este o piesă ce poartă un mesaj care nu se va estompa niciodată. Triumful în urma deznădejdii. Îmi aduce aminte de unde am plecat, cine sunt și unde vreau să ajung.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook