7 iunie 2011

Sting – spectacol monumental la Bucureşti

Centrul Bucureştiului a găzduit luni, 6 iunie 2011, unul dintre cele mai impresionante spectacole ale momentului, un concert în care Sting şi-a încântat cei aproximativ 18.000 de fani prezenţi în Piaţa Constituţiei cu cele mai cunoscute piese ale sale. Spectacolul a fost primul din cadrul turneului european „Symphonicity”, o serie impresionantă de concerte greatest hits interpretate alături live band şi orchestră simfonică.



După nenumărate concerte sold-out în Corea de Nord, Japonia, Australia şi Noua Zeelandă, turneul „Symphoncity” continuă în Europa, având debutul chiar la Bucureşti, unde Sting a oferit miilor de fani strânşi în Piaţa Constituţiei un spectacol memorabil, peste două ore şi jumătate de muzică, ce au inclus cele mai iubite hit-uri ale sale, lansate de-a lungul a patru decenii de carieră.

Concertul a început puţin după ora 20:00, cu o interpretare surprinzătoare a piesei „Magic”, care a stârnit aplauze frenetice în rândul spectatorilor, fiind urmată de „Faith” şi „Englishman in New York”. Sting şi-a salutat călduros audienţa, continuând spectacolul cu piese precum „Roxanne”, „Russians” sau „Fields of Gold”, urmate de o pauză de 20 de minute, anunţată de Sting chiar în limba română.

Cea de-a două parte a show-ului a început pe ritmurile cunoscutei „Shape of My Heart” şi a fost încărcată de surprize, artistul pregătind pentru piesa „Bourbon Street” un moment special, în cadrul căruia a cântat la theremin (un instrument electronic ce produce sunete fără atingere directă). Setlistul a continuat cu „End of Game”, „All Would Envy”, „King of Pain” şi „Every Breath You Take”, artistul păstrând pentru bis celebra „Desert Rose”, care a stârnit ropote de aplauze, publicul rechemându-l pe scenă pentru alte trei piese: „She’s Too Good for Me”, „Fragile” şi „Message in a Bottle”.

Aflat pentru a treia vizită în România, Sting şi-a cucerit şi de această dată fanii, avându-i de data aceasta alături pe Dominic Miller (chitară), Rhani Krija (percuţie), Ira Coleman (bass) şi Jo Lawry (voce), Orchestra Filarmonică din Sofia, dirijată de Sarah Hicks.

Scena de la Bucureşti a reprezentat o altă premieră, fiind cea mai mare scenă din aluminiu din lume, asamblată pentru prima dată în România, special pentru acest concert.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "Sting – spectacol monumental la Bucureşti"

  1. Iulia Muşat spune:

    Văzut, plăcut, superlativ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook