25 noiembrie 2020

Siempre He Estado Aqui

RBD a revenit după 12 ani cu un nou single, „Siempre He Estado Aqui”. Trupa fenomen, originară din Mexic și care a schimbat istoria muzicii internaționale, lansează o nouă prima melodie, înaintea concertului de reunire, de pe 26 decembrie 2020.„Siempre He Estado Aquí” este o melodie pop nostalgică, cu versuri foarte reale, în stilul inconfundabil pop al RBD. Melodia „Siempre He Estado Aqui” marcheaza o nouă eră pentru grup, care se materializează și prin concertul virtual global al grupului din 26 decembrie 2020, un maraton de peste șase ore de muzică, plus un concert live al trupei.

Pe lângă lansarea noii piese, membrii grupului continuă să ofere indicii despre concertul virtual din 26 decembrie 2020, în cel de-al doilea episod din „Behind the Stream”, difuzat pe Twitch. În timpul primului episod, s-au conectat online peste 18.000 de fani, ceea ce a făcut ca #RBDontwitch să devină un trending topic la nivel mondial. Noul episod este disponibil online.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook