9 decembrie 2009

Serenadă la New York

Pe 11 decembrie 2009, la Hollywood Multiplex – Bucureşti Mall, are premiera în România filmul „Serenadă la New York” („New York City Serenade”), care dezvăluie povestea a doi prieteni foarte buni, Owen (interpretat de Freddie Prinze Jr.) şi Ray (interpretat de Chris Klein) prinşi într-o serie de evenimente care duc la la destrămarea prieteniei lor.


Din distribuţia filmului „Serenadă la New York” fac parte Freddie Prinze Jr., Chris Kline şi Jamie-Lynn Sigler. Scenariul este al lui Frank Whaley şi tot el face şi regia filmului, o comedie cu accente dramatice care îi urmăreşte pe Owen şi Ray. Owen este un regizor cu aspiraţii mari care îşi câştigă traiul din developarea pozelor la un magazin de cartier. Singurul lucru bun din viaţa sa este relaţia cu logodnica lui Lynn (interpretată de Jamie-Lynn Sigler). Prietenul din copilărie a lui Owen, Ray, este un muzician care lucrează ca agent de vânzări pentru a se întreţine. Povestea spusă cu umor dezvăluie valenţe ale dragostei şi prieteniei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook