11 august 2014

Useless

IRT Theater din Manhattan prezintă cu sprijinul Institutului Cultural Român de la New York premiera mondială a piesei „Useless”, a scriitoarei Saviana Stănescu, în perioada 14-24 august 2014, de la ora 19:00, într-o serie de zece spectacole, în regia lui Jose Zayas.

”Useless” este o comedie amară care investighează realitățile complexe ale traficului de organe și felul în care acest flagel afectează oamenii de peste tot din lume. Piesa prezintă povestea a trei personaje din Europa de Est: un cuplu căsătorit care a imigrat în SUA și un tânăr care ajunge în SUA pentru a-și dona rinichiul.

În acest proiect sunt implicați următorii artiști: Saviana Stanescu (autor), Jose Zayas (regizor), Steven Rishard (actor), Ana Grosse (actor), Andy Phelan (actor), Susan Zeeman Rogers (scenograf).

Saviana Stănescu este un autor român stabilit la New York, fondatoarea ”Immigrants Artists and Scholars in New York (IASNY), curatoriază ”playgroundzero” și ”New York with an Accent”. Saviana Stănescu are o diplomă de masterat în dramaturgie și în performance de la NYU, Tisch și predă dramaturgie la Ithaca College.

Pentru mai multe informații puteţi accesa http://irttheater.org/irt_productions/useless/

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook