18 septembrie 2012

Serată de muzică şi poezie cu Daniela Nane şi Gheorghe Iovu

Miercuri, 19 septembrie 2012, Gheorghe Iovu, „magicianul sufletelor”, şi actriţa Daniela Nane vă invită să petreceţi o seară deosebită, cu muzică ambientală şi poezie, la Sala Capitol de la Filarmonica din Timişoara. Spectacolul începe la ora 19:00, intrarea este liberă, iar doritorii pot face donaţii în vederea acoperirii cheltuielilor legate de organizare.

Daniela Nane, renumita actriţă din filme precum „Orient Express”, „Efect 30”, „La Urgenţă” sau „Dincolo de America”, este absolventă a Academiei de Teatru şi Film din 1995, după care a urmat cursurile/masteratul Ligii Europeane a Institutelor de Arta din Amsterdam şi Berlin. Are multe apariţii TV şi este prezentatoare a multor festivaluri de modă, film şi cultură. Daniela Nane participă la spectacol cu un amestec de surprize specific personalităţii sale.

Gheorge Iovu este artistul timişorean care compune şi interpretează muzică terapeutică de peste 20 de ani, fiind primul meloterapeut acreditat de instituţii de specialitate, respectiv spitale, clinici şi cabinete medicale, obţinând rezultate remarcabile şi contribuind cu succes la vindecarea sufletească şi trupească a semenilor săi. A lansat prima casetă în 1995, „Muzică terapeutică”, iar până în prezent a realizat 10 albume şi a susţinut o multitudine de concerte, atât în România, cât şi în Statele Unite, Germania, Ungaria, Danemarca, Austria, Italia, Franţa etc.

Pentru Gheorghe Iovu muzica înseamnă viaţă. De fapt, nu muzica este cea care vindecă, ci trupul şi sufletul omului sunt vindecate de dragostea pe care Dumnezeu o transmite în şi prin inspiraţia artistului. Consecvenţa şi dăruirea sa, modestia şi naturaleţea cu care interpretează fiecare piesă i-au adus lui Gheorghe Iovu recunoaşterea naţională şi internaţională.

Pentru mai multe informaţii despre Gheorghe Iovu şi muzica sa, puteţi accesa www.gheorgheiovu.ro.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook