14 mai 2014

Muzicanţii din Bremen

Teatrul Ţăndărică prezintă miercuri, 14 mai 2014, de la ora 18:00, premiera spectacolului „Muzicanţii din Bremen”, regizat de Attila Vizauer, pe muzică originală compusă de Ioan Gyuri Pascu.Celebra poveste a celor patru animăluţe, scrisă de Jacob şi Wilhelm Grimm, a cunoscut multe versiuni cinematografice, de desene animate şi musicaluri, dar cea mai semnificativă recunoaștere este statuia din Bremen, ridicată în 1953, reprezentându-le pe indragitele personaje principale.

Spectacolul de la Tăndărică păstrează povestea clasică, adaptată de Ema Stere, adăugând o prospețime dată de muzica originală extrem de ritmată, de jocul nuanțat al actorilor, de păpușile expresive și colorate, de umorul replicilor și de comicul de situații.

Distribuția este alcătuită din Gabriel Apostol, Ioan Brancu, Andreea Ionescu, Marin Fagu, Daniela Ruxandra Mihai, George Simian, Adrian Alexandru Neculcea.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, iar accesul în sală se face doar pe baza unei rezervări prealabile la telefon 021.3152377.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Muzicanţii din Bremen"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook