11 iunie 2012

Iubitul meu… Leonard

Miercuri, 13 iunie 2012, la Garage club & lounge din Bucureşti (strada George Enescu nr. 25), seria spectacolelor de teatru independent continuă cu o premieră: „Iubitul meu… Leonard”. Spectacolul este inspirat de viața și personalitatea muzicianului-poet Leonard Cohen. Diana Giubernea şi Mona Gavrilaș vin în fața publicului cu un spectacol intim și personal. Accesul în sala se face de la ora 20:00, iar spectacolul va începe la ora 21:00, după această oră accesul în sală nemaifiind permis.



Regizoarea Mona Gavrilaș și actrița Diana Giubernea pornesc în explorarea lumii secrete a lui Leonard Cohen, încercând să reconstituie prin muzică și poezie viața și personalitatea unui artist iubit de întreaga lume, misterios și generos cu trăirile sale interioare, în același timp.

Călătoria pornește de la maturitate și derulează înapoi firul destinului, până în momentul nașterii copilului Leonard. Iubirile, căutările, drumurile și frământările lui Cohen sunt reconstituite prin scrierile și muzica sa, într-o succesiune invers cronologică.

Opera lui Leonard Cohen surprinde cu interminabila căutare a sufletului prin mijloace contradictorii, care amestecă subtilul cu tandrețea, dulcele cu amarul, fericirea cu tristețea. De asemenea, Leonard este un luptător, neînfricat, pe alocuri acuzator, un combatant politic care este dispus să protejeze lumea întreagă de rău.

Un periplu prin labirintul trăirilor intense și contradictorii, „Iubitul meu… Leonard” este un spectacol care bucură și îndeamnă la introspecție, care ne face mai puternici, dar și mai sensibili, mai deschiși și mai atenți la lumea din jur și dinăuntru.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook