16 martie 2011

Rumblewick vine pe marele ecran

Dreamworks Animation a anunţat că va aduce Rumblewick pe marile ecrane. Regizorul Tim Johnson (care a mai regizat lungmetrajele de animaţie „Furnicutze” şi „Peste tufiş”) şi scenaristul Jim Herzfeld (care a scris comediile „Un socru de coşmar” şi „Doi cuscri de coşmar”) colaborează la acest film, inspirat din cartea pentru copii „My Unwilling Witch (The Rumblewick Letters)” de Hiawyn Oram şi Sarah Warburton. Chris Kuser şi Gregg Taylor, directorii de dezvoltare ai Dreamworks Animation supraveghează proiectul la studiou.



“Lumea fascinantă a vrăjitoarelor şi a ucenicilor de vrăjitori este cât se poate de potrivită pentru lumea animaţiei, unde totul este posibil”, a spus Directorul de Creaţie a Dreamworks Animation, Bill Damaschke. ”Alături de sensibilităţile magico-creative şi comice a lui Tim Johnson şi Jim Herzfeld, aşteptăm cu nerăbdare ca lumea din Rumblewick să prindă viaţă.”

„Şansele sunt împotriva personajului principal, un iepure muncitor. Povestea sa despre eforturile şi succesele sale constituie o călătorie extraordinară. Sunt sigur că publicul se va îndrăgosti de Rumblewick,” a adăugat Tim Johnson.

Rumblewick urmăreşte aventurile unui iepure de magician pentru care invitaţia de a învăţa magie adevărată şi a deveni ucenicul unui vrăjitor pare un vis devenit realitate! Însă visul devine un coşmar când descoperă că, de fapt, este un pion în jocul dintre două vrăjitoare rivale. Aflând pe pielea lui că ceea ce pare prea bun ca să fie adevărat probabil că nici nu este, el trebuie să le păcălească pe ambele ca să-şi poată salva blăniţa pufoasă.

Articol realizat de Izabella Feher (masterand MTTLC)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook