18 februarie 2008

Proiect experimental bazat pe cartea „Vrăjitoarea din Portobello”

Proiect experimental bazat pe cartea „Vrăjitoarea din Portobello”Scriitorul brazilian Paulo Coelho a lansat o competiţie inedită, constând în ecranizarea de către cititori a celei mai recente dintre cărţile sale, „Vrăjitoarea din Portobello„, povestea unei fascinante tinere din Transilvania. Astfel, romanul a fost împărţit în 15 părţi, fiecare urmând să fie atribuită pentru realizare celor 15 câştigători, în calitate de regizori. Cei care doresc să participe, pot citi toate detaliile pe pagina proiectului: The Experimental Witch.

Deşi a început prin simpla iniţiativă a lui Paulo Coelho, proiectul a atras atenţia în întreaga lume, atât prin concept, cât şi prin deschidere. Recent, firma Hewlett-Packard a hotărât să se implice în susţinerea proiectului, realizând şi un site în acest sens: The Experimental Witch Film Competition.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook