1 octombrie 2008

100.000.000 de cărţi de Paulo Coelho

Paulo CoelhoScriitorul brazilian Paulo Coelho organizează pe 15 octombrie 2008 la Târgul de carte de la Frankfurt o petrecere pentru a sărbători atingerea cifrei record de 100.000.000 de exemplare vândute în întreaga lume. Cărţile lui Paulo Coelho s-au tradus în 67 de limbi în 150 de ţări, iar cea mai bine vândută carte a sa rămâne „Alchimistul„, cu peste 30.000.000 de exemplare.

La acest eveniment, unde şi-au anunţat prezenţa ministrul brazilian al culturii, Juao Luiz Silva Ferreira, cântăreţul brazilian Gilberto Gil şi reprezentanţi ai presei din întreaga lume, sunt invitate toate editurile care au publicat cărţile sale. Cu acest prilej, autorul va prezenta primele pagini ale următorului său roman, a cărui acţiune se desfăşoară în culisele Festivalului de la Cannes.

Paulo Coelho a fost invitat să vorbească, pe 14 octombrie 2008, la conferinţa de presă a deschiderii oficiale a celei de-a 60-a ediţii a Târgului de carte de la Frankfurt. Scriitorul va vorbi despre proiectul „The Experimental Witch” pentru ecranizarea romanului „Vrăjitoarea din Portobello„, despre felul în care Internetul schimbă rolurile tradiţionale ale autorilor, editorilor, cititorilor, criticilor, agenţilor şi librarilor.

Dana Goodyear a scris în „The New Yorker”: „Marele talent al lui Paulo Coelho pare a fi usurinţa cu care li se adresează tuturor în acelaşi timp. El este un dascăl indulgent şi totodată plin de empatie. Acesta este secretul succesului extraordinar al autorului ale cărui cărţi s-au vândut în 100.000.000 de exemplare în lumea întreagă”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook