5 iunie 2015

Poveştile de aur ale copilăriei

Sâmbătă, 6 iunie 2015, de la ora 12:00, cititorii Litera Mică au întâlnire cu cei mai cunoscuți eroi de poveste ai tuturor timpurilor: Pinocchio, Scufița Roșie, Ali Baba, Cenușăreasa, dar și cu alte personaje pline de farmec din basmele englezești, rusești și orientale. Toate se regăsesc în cartea „Poveștile de aur ale copilăriei” și prind viață la București Mall, Kids Area, etaj 2.

Îndrăgita actriță Monica Davidescu va da glas poveștilor și îi va purta pe copii într-o lume plină de prințese care așteaptă să fie salvate și cavaleri curajoși, animale viclene și creaturi magice, zâne bune și vrăjitoare rele, împărății îndepărtate și prieteni apropiați.

Copiii au ocazia să admire ilustrațiile pline de farmec realizate de Tony Wolf, în mini-expoziția care rămâne deschisă timp de două săptămâni.

Cele mai cunoscute povești ale fraților Grimm, ale lui Hans Christian Andersen, Charles Perrault, Carlo Collodi, laolaltă cu fabulele lui Esop și alte basme minunate îi vor face să viseze cu ochii deschiși chiar și pe cei mari.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook