17 decembrie 2018

Isus Mirele. Cea mai frumoasă poveste de dragoste a tuturor timpurilor

Cititorii sunt invitați la Librăria Humanitas de la Cișmigiu marți, 18 decembrie 2018, ora 19:00, la lansarea cărții „Isus Mirele. Cea mai frumoasă poveste de dragoste a tuturor timpurilor” de Brant Pitre, recent apărută la Editura Humanitas, traducere de Tatiana Niculescu. La eveniment vorbesc Tatiana Niculescu, Monica Broșteanu și Ștefan Colceriu.



Care să fie cea mai frumoasă poveste de dragoste a tuturor timpurilor? O poveste care rezistă tuturor încercărilor, trădărilor și părăsirilor.

Cine este acest Dumnezeu care ia chipul Mirelui mistic? Despre ce nuntă e vorba? La ce petrecere își invită Isus prietenii? În sfârșit, cum se poate trăi o viață religioasă cu bucuria și dăruirea unui ospăț nupțial? Brant Pitre este un maestru al aventurilor spirituale în textele consacrate ale creștinismului și un neîntrecut arheolog al secolului inaugurat de nașterea lui Cristos. Scrisă cu simplitatea înțelepciunii erudite, pe înțelesul oricui, această carte îl surprinde, îl încântă și îl pune pe gânduri pe cititorul dornic să înțeleagă Scripturile.

Accesul este gratuit pe baza unei rezervări prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook