9 decembrie 2021

Peacemaker

Scorpions a lansat noua piesă, „Peacemaker”, pentru a crește curiozitatea fanilor în legătură cu noul lor album, „Rock Believer”, programat pentru lansare pe 25 februarie 2022. Klaus Meine, solistul trupei, a scris versurile acestui cântec compus de Rudolf Schenker și Pawel Maciwoda.„Peacemaker” este mai mult decât single-ul principal al albumului, este o demonstrație prin care Scorpions își etalează stilul caracteristic, fiind un punct de reper pentru noul lor album, care promite să formeze o punte între ziua de ieri și cea de mâine.

Cu siguranță, „Peacemaker” pare să fie o piesă înregistrată în perioada de glorie a unei trupe legendare. Klaus Meine, solistul trupei Scorpions, își aduce aminte:

Primul lucru care mi-a venit în minte a fost refrenul. „Peacemaker peacemaker,/ Bury the undertaker”. Mă jucam cu aceste cuvinte. Începând cu această perioadă, în care asa de mulți oameni au murit și încă mor din cauza Covid-ului, până la războaiele devastatoare și alte crime, pare că cei de la pompe funebre lucrează peste program. Într-o lume pașnică, după ce se sfârșește pandemia, este timpul celor de la pompe funebre să conducă… aceasta este o viziune care chiar mă atrage.

Scorpions a lansat legendara piesă „Wind Of Change”, care a dominat topurile internaționale și care este, în prezent, cel mai bine vândut single la nivel global al unui act muzical german. Cel mai nou album al trupei, „Rock Believer”, este lansat via Vertigo pe 25 februarie 2022.

„Rock Believer”, crezul noului album, este și numele turneului din 2022. În martie și aprilie 2022, trupa cântă la Planet Hollywood Resorts & Casino în Las Vegas, iar apoi începe turneul în Europa, în iunie, cu câteva spectacole în Germania, urmate de alte concerte pe tot mapamondul, care urmează să fie anunțate curând.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook