9 mai 2013

Nuntă cu peripeţii

O familie numeroasă cu multe aparenţe de salvat, părinţi adoptivi divorţaţi şi o viitoare mamă vitregă foarte geloasă nu pot aduce decât încurcături în filmul „Nuntă cu peripeţii” („The Big Wedding”), o comedie plină de savoare şi culoare care poate fi urmărită, din 10 mai 2013, în cinematografele din toată ţara.Ziua nunţii ar trebui să fie cea mai fericită pentru miri, însă atunci când mama (interpretată de Diane Keaton) este la cutiţe cu tatăl (interpretat de Robert De Niro) şi cu noua lui iubită (interpretată de Susan Sarandon), iar preotul este unul aparte (nimeni altul decât comedianul Robin Williams), lucrurile nu au cum să decurgă conform planului.

Katherine Heigl, cea care interpretează rolul fiicei răzvrătite, s-a declarat extrem de încântată de colaborarea cu aceşti actori de Oscar. “Am avut multe de învăţat de la ei. Improvizau enorm spunând ce simţeau şi ce gândeau în momentul fimării unei scene. Atunci dădeau cele mai strălucite replici, o dovadă incontestabilă a talentului, experienţei, înţelepciunii şi geniului lor. Nu toţi putem face asta.”

Comedia „Nuntă cu peripeţii” surprinde coliziunea între două generaţii strălucite de actori care împletesc cu mult umor mentalităţi diferite şi stiluri de viaţă diametral opuse. În film mai apar şi alţi tineri actori talentaţi: Ben Barnes, Amanda Seyfried sau Topher Grace.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Don şi Ellie Griffin (interpretaţi de Robert De Niro si Diane Keaton) sunt forţaţi de împrejurări să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această şaradă a fost pusă la cale în momentul în care, la nunta fiului lor adoptiv, decide să participe, din senin, mama biologică a tânărului, dispusă acum să zboare peste mări şi ţări pentru a fi prezentă la eveniment.
Cu toţi ochii aţintiţi pe ei, familia Griffin trebuie să facă faţă situaţiilor hilare cu care se confruntă, preferabil fără a se ucide între ei.

Distribuit în România de către MediaPro Distribution, filmul „Nuntă cu peripeţii” are premiera pe 10 mai 2013, în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu Mare), Palace (Oradea), Cinema Glendale (București).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook