17 martie 2010

Nu-i timp de rămas-bun

Nu-i timp de rămas-bunLa Editura Leda a apărut cel mai bine vândut roman în Marea Britanie în anul 2008 şi cu peste un milion de exemplare vândute numai în Germania: „Nu-i timp de rămas-bun” de Linwood Barclay.

Cynthia Bigge, o adolescentă dificilă, se trezeşte mahmură după o noapte de petrecere şi nu-şi mai găseşte familia — tatăl, mama şi fratele ei Todd au dispărut fără a lăsa nicio urmă, niciun indiciu, nici măcar un bilet de rămas-bun. După douăzeci şi cinci de ani, dispariţia familiei Bigge rămâne acelaşi mister de nepătruns. Cynthia angajează un detectiv particular, apelează la o emisiune de televiziune gen reality-show, cu speranţa că, undeva, cineva ar putea şti totuşi ceva. Demersurile ei declanşează o avalanşă de semne care spun unul şi acelaşi lucru: dacă scormoneşti trecutul, rişti să afli sau să păţeşti ceva ce nu-ţi doreai.

Peter Robinson îl descrie ca „un excelent roman palpitant, care te ţine în suspans până la final”, iar recenzia din Booklist ca „un roman-mister, în care suspansul şi umorul suculent merg mână-n mână.”

Linwood Barclay, jurnalist, umorist şi scriitor canadian, este un celebru autor de thrillere devenite bestselleruri internaţionale. „Nu-i timp de rămas-bun”, tradus în douăzeci şi cinci de limbi, a fost nominalizat la Arthur Ellis Award şi Barry Award şi declarat unul dintre cele mai bune romane de către International Thrillers Writers. Alte recente romane de succes purtând semnătura lui Linwood Barclay sunt „Too Close to Home” (2008) şi „Fear the Worst” (2009).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook