7 august 2007

Peste 13000 de exemplare vândute în 2 luni

Peste 13000 de exemplare vândute în 2 luniApariţia volumului „Convorbiri cu Octavian Paler” de Daniel Cristea-Enache la Editura Corint poate fi considerată unul dintre evenimentele majore ale anului editorial 2007. De la lansarea cărţii, la începutul lunii iunie, la Târgul de Carte „Bookfest”, şi până în prezent s-au vândut peste 13000 de exemplare, ceea ce înscrie cartea „Convorbiri cu Octavian Paler” în categoria bestseller-urilor.

Editura Corint a scos mai multe tiraje succesive, ajungând, la începutul lunii august, la 15000 de exemplare.

Daniel Cristea-Enache a spus: „Mi se pare inutil să caut, în dialogul acesta, o sintagmă pe care s-o plasez în titlul cărţii. Definiţia ei ideală, recomandarea cea mai bună este chiar numele autorului cu majusculă care a compus-o, sclipitor, la patru mâini.”

O altă veste bună pentru toţi admiratorii lui Octavian Paler: Editura Corint va iniţia, din primăvara lui 2008, o serie de autor Octavian Paler, în care vor fi reeditate toate cărţile marelui scriitor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook