11 noiembrie 2011

Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor

Din 11.11.11, producătorii filmelor „300” şi „Shutter Island” aduc la viaţă legendele Olimpului într-o producţie grandioasă – „Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor” („Immortals”), un film care poate fi urmărit, în premieră, în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Băneasa, Glendale Studio (Bucureşti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Timişoara, Iaşi, Piteşti), Cityplex (Constanţa, Braşov, Bucureşti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Cinema Phoenix (Paşcani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploieşti).



Având drept sursă de inspiraţie „Legendele Olimpului”, acţiunea filmului este plasată în vremuri îndepărtate, cu mult înainte ca oamenii să stăpânească aceste meleaguri, când în ceruri s-a dat un război crâncen. Atunci învingătorii s-au declarat zei, iar cei învinşi au fost numiţi titani şi închişi pe vecie în adâncurile Tartarului. Sângerosul rege Hyperion şi legiunile sale plănuiesc acum să-i elibereze pe titani din lanţuri şi să dezlănţuie războiul asupra acestei lumi. Legaţi de reguli străvechi, zeii nu pot interveni. Astfel că soarta tuturor stă în mâinile unui singur om, Tezeu, cel ales de zei pentru a împiedica victoria răului.

După ce a putut fi admirat în serialul „Dinastia Tudorilor”, Henry Cavill intră în istorie drept Tezeu. Acesta luptă împotriva forţelor malefice ale lui Hyperion, încercând din răsputeri să salveze omenirea. „Rolul lui Tezeu a necesitat o pregătire fizică extraordinară. A fost nevoie să petrec 8 ore pe zi la sală, timp de câteva luni, pentru acest film care prezintă o lume nouă, impresionantă şi complet diferită”, declară Henry Cavill.

Sângerosul rege Hyperion (interpretat de Mickey Rourke) declară din nou război umanităţii. Împreună cu armata lui de ucigaşi herakliţi, devastează Grecia în căutarea unei arme demult pierdute: Arcul lui Epirus, despre care se spune că a fost făurit de însuşi Ares, Zeul Războiului. Cu invincibilul arc, regele va putea să elibereze titanii încarceraţi în Tartar, să detroneze zeii din Olimp şi să devină stăpânul incontestabil al lumii.

Cu o eficienţă nemiloasă, Hyperion şi legiunea sa distrug totul în cale şi pare că nimic nu va împiedica succesul misiunii crudului rege titan. Legile antice interzic zeilor să intervină în conflictul dintre oameni şi titani, astfel că nu pot decât să asiste neputincioşi la propriul sfârşit. Dar Zeus (interpretat de Luke Evans) are un plan: el îl alege în secret pe Tezeu, un simplu pietrar, care jură să răzbune moartea mamei sale, ucisă într-unul dintre raidurile lui Hyperion.

Când Tezeu o întâlneşte pe Phaedra (interpretată de Freida Pinto), Oracolul, viziunile îngrijorătoare ale acesteia o conving că el este omul potrivit pentru a pune capăt dezastrului. Cu ajutorul ei, Tezeu adună o mică bandă de proscrişi şi pleacă pentru a-şi îndeplini destinul, în încercarea disperată de a salva viitorul zeilor şi al oamenilor.

Recunoscută atât pentru frumuseţea, cât şi pentru talentul său actoricesc, în urmă rolului din „Vagabondul milionar„, Freida Pinto va putea fi admirată în întreaga-i splendoare în „Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor”.

„Este pentru prima dată când Freida Pinto apare goală într-un film şi da, aşa cum bănuiţi, este vorba despre o scenă de sex. Biata fată. Situaţia a fost cât se poate de delicată. Pentru că ne-am gândit să renunţăm la lumini, pentru a avea o atmosferă intimă, în condiţiile în care scena a fost filmată cu doar 80 de oameni de faţă, plus 20 care aveau camere video,” a declarat regizorul Tarsem Singh despre scena incendiară a Freidei Pinto.

Aflată pentru prima dată în interpretarea unui rol principal, frumoasa actriţă o interpretează de această dată pe Phaedra, un Oracol cu har, capabilă să prevestească viitorul, dar incapabilă să-şi controleze viziunile. Frumuseţea, înţelepciunea şi bunătatea sa îl cuceresc pe Tezeu, care la rândul său o ajută să scape de cei din Heraklion, creând astfel premisele unei frumoase poveşti de dragoste.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook