28 aprilie 2009

Morţii nu poartă ecosez

Filmul „Morţii nu poartă ecosez” („Dead Men Don’t Wear Plaid”), o comedie realizată în 1982, cu accente parodice la adresa filmelor noir, din care împrumută secvenţe, a apărut pe DVD.


Steve Martin îl interpretează pe Rigby Reardon, detectivul detectivilor – un tip foarte dur, gata să facă orice când Juliet Forrest (interpretată de Rachel Ward) intră în scenă cu un caz: tatăl ei, un celebru om de ştiinţă, filantrop şi producător de brânzeturi, a murit în condiţii misterioase. Rigby Reardon simte imediat că e vorba de ceva necurat şi urmăreşte un labirint complex de indicii, care îl conduc spre „Listele Carlotta”. Ajutat de „prietenii” săi Alan Ladd, Barbara Stanwyck, Ray Milland, Burt Lancaster, Humphrey Bogart, Charles Laughton şi alţii, Rigby Reardon ajunge în final la omul pe care îl căuta. „Morţii nu poartă ecosez” este un film incitant, plin de acţiune, aşa cum erau cândva filmele din anii 1940! 

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook