9 octombrie 2017

Montagne Russe

„Montagne Russe” este cel mai nou single extras de pe albumul COMA, „Orizont”, „cel mai frumos album de pe pământ”, lansat la finalul anului 2016. „Orizont” spune povestea COMA şi leagă toate emoțiile din ultimii ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară și așteptată.



Videoclipul animat al piesei „Montagne Russe” a fost realizat în cadrul atelierului intensiv de animație Animation Worksheep, ediția a 9-a, ce a avut loc între 1-22 septembrie 2017 la Centrul Internaţional de Cercetare şi Educaţie în Tehnologii Inovativ Creative – CINETic, înainte de a douăsprezecea ediție a Festivalului de Film de Animație Anim’est.

Videoclipul single-ului „Montagne Russe” a avut premiera în Expirat, în cadrul uneia dintre cele mai îndrăgite nopți din agenda festivalului Anim’est, Animusic Night, la Expirat, chiar înainte de concertul COMA.

Din echipa care a lucrat la videoclip sub îndrumarea trainerilor Dan Panaitescu și Mihai Păcurar fac parte: Aliona Ciobanu, Andrei Berculescu, Andrei Ebîncă, Cosmin Tița, Darie Calnegru, Ion Aramă, Laura Comănescu, Laurențiu Brătan, Luminița Dumitrache, Matei Monoranu, Radu Pop, Vlada Popa și Vlad Ilicevici.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook