7 august 2017

Mi-ai luat minţile

Andra dă coloana sonoră a verii cu single-ul „Mi-ai luat minţile”, o piesă pe care e imposibil să nu dansezi! O coproducţie Andra Records/MediaPro Music, single-ul „Mi-ai luat minţile” este compus de către Marius Moga, Theea Miculescu, Marian Moldoveanu, Marius Mirică şi Pacha Man.



Andra declară:

„Mi-ai luat mințile” este una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste. Este un mod de a spune că nu mai poţi face nimic pentru a-ţi potoli pofta de viaţă pe care ţi-o dă o persoană anume. Cred că toţi trăim această fericire, mai ales vara, când responsabilităţile parcă se suspendă şi totul pare posibil!

Videoclipul este regizat de către Alex Ceaușu și a fost filmat timp de două zile pe litoralul românesc. Pentru a surprinde răsăritul şi plaja cât mai pustie, Andra şi echipa ei s-au trezit la 3 dimineaţa. După ce artista a dansat pe malul mării, a pus în scenă o petrecere la piscină, împreună cu o trupă de dansatori. De asemenea, Andra a filmat pe superba plajă de la Tuzla, încă nedescoperită de mulţi turişti, fermecătoare prin sălbăticia peisajului.

În imaginile din videoclip o recunoaşteţi şi pe Elena Ghenoiu, dansatoarea din România care a avut o evoluţie fulminantă în SUA în ultima perioadă. Ea apare în rolul unei tinere îndrăgostite şi gata să facă orice pentru şi împreună cu persoana iubită.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook