31 martie 2017

La refren

Andra a lansat videoclipul piesei „La refren”, single extras de pe albumul „Iubirea schimbă tot” ce conține 18 piese şi este al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei. O coproducţie MediaPro Music/Andra Records, single-ul „La refren” este compus de către Marius Moga, Adrian Klein, Vlad Vedeş, pe un text de Marius Moga. Cu un mesaj emoţionant despre dragoste, împăcare şi greşelile pe care cu toţii le facem, videoclipul este reprezentarea metaforică a unei poveşti de iubire pe care singurătatea pune stăpânire.



Andra declară:

„La refren” este o piesă de dragoste care m-a cucerit chiar prin refren. Cred că mulţi se vor regăsi în starea pe care o transmite cântecul. Am încercat să sugerez trăirile unui om îndrăgostit şi prin videoclip, mai ales prin coregrafia mea. Sper că fanii mei vor aprecia piesa şi clipul, mi-am dorit să fac ceva special pentru ei.

Regizat de către SAN, videoclipul a fost filmat cu lentile anamorfice pentru o proporţie ideală a imaginii pe ecran, iar pentru efectul panoramic, dansul Andrei a fost filmat din toate unghiurile. Artista a fost nevoită chiar să danseze pe o suprafaţă transparenta suspendată la aproape 3 metri înălţime, iar camera a surprins de dedesubt mişcările ei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook