23 decembrie 2015

Din ceruri ninge alb

Andra vine cu un cadou muzical în prag de sărbători, lansând piesa „Din ceruri ninge alb”.„Din ceruri ninge alb” este o piesă de iarnă însoţită de un videoclip regizat de Alex Ceauşu care se potriveşte perfect cu atmosfera ce ne-a cuprins pe toţi în această perioada a anului.

„E un colind care merge direct la inimă. Asta mi-am dorit, sper ca şi videoclipul să transmită acest lucru. Vedem trenul cum adună mai mulţi copii din toate colţurile ţării şi îi aduce aici, la masă, masa pregătită de mine,” a declarat Andra.

Andra a avut parte şi de o surpriză din partea soţului ei, Cătălin Măruţă, care l-a adus la filmare pe fiul lor, astfel că David apare pentru prima dată în videoclipul mamei sale. Şi Nicoleta Iancu, fosta concurentă de la „Românii au talent”, cea care a făcut-o pe Andra să plângă de emoţie, se află şi ea printre copiii prezenţi în acest videoclip.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook