9 martie 2015

M-am săturat să fiu prost

Marţi, 10 martie 2015, de la ora 19:00, Librăria Humanitas de la Cişmigiu organizează lansarea cărţii „M-am săturat să fiu prost. Incursiune în gândirea critică pentru oameni de afaceri şi nu numai” de Peter H. Frank. La eveniment participă, alături de autor, Lidia Moise şi Sorin Pâslaru, jurnalişti economici, Cristina Bazavan, jurnalist cultural, şi Radu Crăciun, economist-sef la Banca Comercială Română şi prefaţatorul volumului.

invitatie

Joseph Bottum, eseist şi scriitor american, autorul cărţii „An Anxious Age”, explică:

Oricărui om inteligent i se poate întâmpla să dea dovadă şi de prostie. Întreaga lui inteligenţă, tot timpul şi toţi banii investiţi se duc în direcţia greşită, ca o locomotivă puternică îndreptându-se orbeşte spre dezastru. Tocmai de aceea avem cu toţii nevoie de cartea lui Peter H. Frank „M-am săturat să fiu prost”, o carte despre gândirea critică în afaceri, filozofie şi viaţă. O lectură recomandată nu doar prietenilor, rudelor şi colegilor de serviciu, ci – mai ales – ţie.

Radu Georgescu, Founding Partner la GECAD Group, spune:

O carte «altfel», într-un sens spectaculos. Vine cu studii de caz şi crezi că este un manual de business, apoi te execută scurt cu exerciţii de logică generală. Oricine va găsi un unghi din care cartea aceasta să îi aducă ceva nou. Pentru mine, cele mai interesante părţi au fost din zona de filozofie a businessului, care sunt tratate senzaţional. A fost o gură de aer proaspăt, am citit-o dând din cap şi aprobând la fiecare pagină, iar la sfârşit m-am întrebat de ce nu am scris-o eu. E cu adevărat o carte excelentă, iar antreprenorii din România au nevoie de ea! Peter, îţi mulţumesc!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook