3 martie 2022

Love You More

Ashley Kutcher a lansat single-ul „Love You More”. Vocea dinamică se suprapune peste chitara delicată, producția neclară și ecourile calde, formând un cântec vulnerabil.



Despre cântec, Kutcher a spus:

„Love You More” cuprinde gândurile și emoțiile de a fi blocat în trecut. Acest cântec este despre a simți că nu vei iubi niciodată la fel de inocent ca atunci când erai tânăr. Chiar și atunci când găsești pe cineva cu adevărat grozav, simți că ești incapabil să-l iubești la fel de puternic cum ai iubit înainte.

Ashley a incitat un val de anticipare pentru sosirea piesei cu o campanie de pre-salvare pe TikTok. Înainte de melodie, ea a lansat la o serie de videoclipuri.

Fanii o pot asculta live la primele ei spectacole din Los Angeles și New York în martie 2022. Ea concertează la Moroccan Lounge din Los Angeles, CA pe 8 martie 2022 și la Mercury Lounge pe 10 martie 2022 în New York, NY.

„One Eighty”, EP-ul de debut, a fost lansat în 2021 și include „Love You From a Distance”, prima melodie a ei care a devenit virală. Despre proiect, Ashley spune că:

„One Eighty” este o colecție de cântece pe care le-am scris în timp ce viața mea a luat o întorsătură completă. Este un proiect despre descoperirea mea ca artist. Împreună, aceste cântece îmi spun povestea și nu aș putea fi mai încântată să o împărtășesc.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook