20 martie 2019

Los Invisibles

Carlos Santana, legendarul chitarist, lansează „Los Invisibles”, un material extraordinar, care celebrează viața, energia și dragostea sub toate formele ei.Piesa „Los Invisibles” se regăsește pe următorul album pe care Santana urmează a-l lansa, „Africa Speaks”, marcând, totodată, și colaborarea cu Buika – renumita artistă originară din Spania, a cărei voce inconfundabilă a făcut înconjurul lumii. Pentru ca surpriza ce împachetează lansarea piesei să fie completă, Santana alege să lucreze și cu Rick Rubin, faimosul producător american.
 
În doar 10 zile, Carlos Santana a înregistrat un număr impresionant de piese în studioul lui Rubin din Malibu, împreună cu alți 8 instrumentiști, printre care și Cindy Blackman Santana, soția chitaristului.

Elementul cheie al acestei colaborări îl constituie vocea mistică a Buikăi, ce pare a avea puterea de a invoca forțe aparținând altor lumi.

În ceea ce îl privește pe Santana, acesta celebrează cei 50 de ani de carieră prin crearea unui album care dizolvă orice graniță geografică și desființează toate barierele culturale existente. „Africa Speaks” este un material memorabil, o veritabilă opera de artă, dovada de necontestat a unei cariere de legendă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook