7 septembrie 2017

Loredana – Ador

Pe 10 noiembrie 2017, de la ora 20:00, Loredana susţine un nou mega show la Sala Palatului, alături de trupa Agurida şi invitaţi speciali – „Ador” – o producţie manifest în care sunt prezentate o parte importantă din lucrurile şi întâmplările din viaţa Loredanei, întâmplări care au transformat-o în femeia de astăzi.



„Loredana – Ador” este un show despre evoluţie şi despre a dărui; spectacolul este construit astfel încât artista nu-şi va centra mesajul pe propria persoană, ci pe a le dărui spectatorilor emoţiile experienţelor pe care le-a trăit, aşezate într-un context (decoruri, costume) care îi va transporta direct în lumea sa. „Loredana – Ador” este un manifest despre a avea curaj să mergi pe drumul tău şi a-ţi urma visurile, a-ţi fixa idealuri înalte şi a ajuta la schimbarea mentalităţilor.

Loredana spune:

„Ador” este despre iubire, despre emoţia de dincolo de iubire, este despre a dărui şi a-ţi dori să laşi urme frumoase în sufletul celor din jurul tău. Aşteptaţi-vă la o întâlnire cu oamenii care înseamnă mult pentru mine, la ritmuri nebune dar şi profunde, la experienţe care ne vor purta pe toţi în magie, şi pe voi spectatorii dar şi pe noi, cei de pe scenă.

Pre-producţia spectacolului a început deja, iar producătorii spun că este din nou un show care aduce în faţa spectatorilor tehnologia de ultimă oră ca un instrument pentru a transmite emoţiile cât mai puternic.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook