8 mai 2018

Îngeri

Loredana lansează un nou single solo. Interpretată în concertele de la Sala Palatului, piesa “Îngeri” a ridicat sala în picioare, stârnind emoții și ropote de aplauze.



Ființe intermediare între divinitate și lume, îngerii sunt întruchipați în videoclipul regizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm) prin 8 dansatori, care exprimă simbolismele piesei prin mișcări care îți taie răsuflarea. Personajele îi dau aripi Loredanei, făcând-o să strălucească în lumina reflectoarelor.

Loredana declară:

Piesa „Îngeri” este despre reîntoarcerea la convingerea că e întotdeauna cineva care ne veghează pașii prin viață, ocrotindu-ne. E despre credința în ceva mai presus, mai bun, mai frumos decât realitatea pe care o trăim. E despre cât de important e doar să crezi și atunci vei putea simți îngerii.

Călăuzitori și păzitori, îngerii personifică virtuțile și iubirea adevărată, fiind mediatori între cer și pământ. Întrucât ei cunosc influența a două spații și timpuri: cel al veșniciei și cel al perisabilului, îngerii reprezintă simbolul speranței și dragostei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook