17 martie 2021

Lirismograf

Concursul de creație literară „Lirismograf” este organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu pe patru secțiuni: Poezie, Proză, Dramaturgie și Critică literară și se adresează tuturor tinerilor din țară cu vȃrstă cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, ale căror lucrări ȋnscrise ȋn concurs nu au mai fost publicate.Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu, a declarat:

An după an, calitatea prestației literare este din ce ȋn ce mai rafinată, rȃndurile scrise de tinerii participanți au atins un apogeu ȋn cadrul procesului de afirmare a identității și a sentimentelor cotidiene amplificate de arderile interioare specifice vȃrstei. Așteptăm cu drag lucrările tinerilor și la această ediție a concursului.

Sunt acceptate în concurs lucrări ineditate de maxim 10 pagini de poezie și/sau 15 pagini de proză, dramaturgie sau critică literară.

Formatul paginii trebuie să fie A4, spațiere 1,5 linii, margini de 2 cm, font Times New Roman 12.

Lucrările fără diacritice nu sunt publicate.

Fișierele se salvează PO (pentru poezie), PR (pentru proză), ES (pentru eseu), DR (pentru dramaturgie), CR (pentru critică literară), urmat de numele și prenumele autorului.

Tinerii sunt așteptați să trimită lucrările pe adresa sibiuccs@gmail.com, împreună cu adresa completă, pȃnă la data de 31 martie 2021.

Anunțarea rezultatelor se face pe 23 aprilie 2021 când sunt declarate câștigătoare lucrările care obțin cel mai mare punctaj acordat de membrii juriului, iar editarea lor ȋn Antologia „Conexiuni” începe imediat după anunțarea învingătorilor.

Toți participanții la concurs primesc prin poștă un exemplar al Antologiei începând cu data de 21 mai 2021.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook