29 iulie 2019

Kimbra cântă în premieră la București

Cunoscută publicului larg pentru colaborarea cu Gotye la „Somebody that I Used to Know”, dar și pentru piesele cu zeci de milioane de viewuri precum „Settle Down” sau „Cameo Lover”, Kimbra cântă în premieră în România, la București, vineri, 27 septembrie 2019, la Quantc Open Air (terasa de vară în aer liber a Clubului Quantic din Șoseaua Grozăvești 82 – lângă metrou Grozăvești – capacitate de 1000 de persoane).Kimbra păstrează caracteristicile unui show intim în cadrul concertelor sale.

Kimbra este una dintre cele mai importante artiste din Noua Zeelandă. Câștigătoare a două premii Grammy în 2013 pentru Record of the Year și Best Pop Duo/Group Performance, artista de 29 de ani se pregătește să lanseze pe 26 octombrie 2019 EP-ul „Songs From Primal Heart, Reimagined”. Materialul conține 4 piese de pe albumul „Primal Heart” în varianta acustică.

Cu privire la viitorul EP, artista a declarat că întotdeauna a dorit un material cu piese acustice, doar voce și chitară, prin care să se depărteze de beat-uri și să simplifice muzica.
 
Kimbra, un concept intim, reinventat într-o seară cu muzica live în care piesele sunt reduse la chitară, bass și pian.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook