28 august 2008

Kabluey – Oaia albastră a familiei

Pe 29 august 2008 are loc la Hollywood Multiplex – Bucureşti Mall / Movieplex – Plaza Romania premiera filmului “Oaia albastră a familiei” (“Kabluey”), în regia lui Scott Prendergast, cu Lisa Kudrow, Scott Prendergast şi Jeffrey Dean Morgan în rolurile principale.


“Oaia albastră a familiei” este o comedie despre un aiurit şi despre cumnata lui. Cei doi, prin prisma unor împrejurări neplăcute, sunt forţaţi să petreacă timp împreună. Leslie (Lisa Kudrow) are doi băieţi nedisciplinaţi şi foarte gălăgioşi… şi de-abia mai poate face faţă singură, soţul ei fiind în Irak. În disperare de cauză, ea este de acord ca fratele soţului ei, Salman (Scott Prendergast), să vină să o ajute, pe post de dădacă. Dar abilităţile de părinte ale lui Salman se dovedesc a fi dezastruoase şi în curând “iadul” îşi face apariţia în casa lui Leslie. Pentru a putea ţine familia pe linia de plutire, Salman este nevoit să se angajeze pe post de mascotă la o firmă de internet care este în pragul falimentului. Şi de aici Salman îşi petrece zilele într-o căldură îngrozitoare, purtând un costum mare şi albastru…

Wallpaper 1024x768

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook